Mr. Barbara Röpcke

Barbara Röpcke heeft een uitgebreide juridische achtergrond, met gespecialiseerde kennis in meerdere rechtsgebieden. Ze voltooide haar master in privaatrecht aan de Universiteit Leiden in oktober 2015 en behaalde in 2016 cum laude een tweede master in arbeidsrecht. 

Sinds februari 2016 is Barbara beëdigd als advocaat en werkt ze bij Laus & Koudstaal Advocaten, waar ze in januari 2020 partner werd. Haar praktijkgebieden omvatten arbeidsrecht, algemeen burgerlijk recht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, en personen- en familierecht. Barbara heeft bijzondere expertise en ervaring in echtscheidingsprocedures, alimentatiezaken, zorgregelingen en de afwikkeling van huwelijksvermogens. Haar benadering combineert menselijke aspecten met juridische kennis, wat leidt tot creatieve en effectieve oplossingen voor haar cliënten. Barbara staat bekend om haar daadkracht en diepgaande juridische expertise, waarmee zij uitstekend in staat is om de belangen van haar cliënten te behartigen. 

Barbara is tevens gecertificeerd (CVC) mediator. 

Barbara Röpcke staat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor het rechtsgebied Personen- en Familierecht. 

Mr. Barbara Röpcke

Mr. Barbara Röpcke

Advocaat | Partner
023-5319705
ropcke@lauskoudstaal.nl